Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf G A den Nijs in Alkmaar
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Alkmaar

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf G A den Nijs
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf G A den Nijs
Laanenderweg 52
1812 PW Alkmaar

tel: 072-5404025

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf Gebr. Den Nijs   
Met meer dan 100 jaar ervaring is Gebr den Nijs een gerenommeerd stucadoorsbedrijf in de provincie Noord-Holland. Vanuit onze werkplaats in Alkmaar focussen wij ons op de regio. Bent u buiten onze regio woonachtig of actief als ondernemer? Neem dan contact met ons op. 
Onze visie 
 
Voor ons is het nakomen van afspraken en leveren van kwaliteit een belangrijk doel in onze filosofie. Hierdoor heeft het bedrijf zich door de jaren heen weten te presenteren als een betrouwbare partner voor al uw stucwerk. 
 
Wij werken veel samen met stucadoors maar worden de afgelopen jaren ook steeds vaker ingezet door particulieren en bedrijven. Op dit moment telt het bedrijf 20 werknemers. Deze worden ingezet voor utiliteitsbouw, restauratie, gevelisolatie en nieuwbouw. 
Speciaal tarief voor particulieren 
 
Wanneer wij stucadoorswerk uitvoeren in woningen die 2 jaar of ouder zijn, hanteren wij voor particulieren het BTW-tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21%. 
Erkend stucadoorsbedrijf 
 
Gebr den Nijs b.v. is al enkele jaren een Stuckeur Erkend stucadoorsbedrijf. Ieder jaar wordt ons bedrijf gescreend of we nog aan de eisen voldoen van de Erkenningsregeling. Ook zijn we erkend door NOA, hierdoor krijgt u automatisch garantie op al onze producten. 
Werkgebied stucadoors Gebr Den Nijs: 
 
Wij focussen ons op de regio Noord-Holland, waaronder: 
 
  • Alkmaar 
  • Akersloot 
  • Bergen 
  • Castricum 
  • Egmond 
  • Heerhugowaard 
  • Heiloo 
  • Langedijk


Producten 

Wij leveren stukadoorswerk, het pleisteren van wanden en plafonds en buiten gevels. Het isoleren aan de buitenzijde van de gevels en deze afwerken met een sierpleister. 
Wandafwerking 
 
Het aanbrengen van sierpleisterwerk is een vak op zich. Een vak welke Gebr. den Nijs b.v. zich de afgelopen 100 jaar heeft eigen gemaakt. U kunt bij Gebr. den Nijs kiezen uit verschillende soorten pleisters, te weten: 
 
Spachtelputz 
 
Een decoratieve pleister met een rustig en regelmatig korreloppervlak. 
 
Barokpleister 
 
Een decoratieve pleister met een open, lichtkorrelig oppervlak. 
 
Structuurpleister 
 
Een decoratieve pleister met boomschors-effect, beter bekend als granol. 
 
Spuitpleister 
 
Een decoratieve pleister met een regelmatig 'sprits-effect' voor binnen op wanden en plafonds. 
 
Venetiaans pleister 
 
Een gladde pleister met marmer effect. 
 
Pandomo 
 
Een gladde pleister met beton-look effect. 
 
Gevelisolatie 
 
De meest effectieve manier van isoleren is gevelisolatie. Bij gevelisolatie worden de isolatieplaten op de gevel aangebracht, waarna het met sierpleister wordt afgewerkt. Door de nieuwe gevel is de tocht een stuk minder in huis, voorkomt het regendoorslag en geeft uw huis of pand een nieuw uiterlijk. Ook overlapt het scheurvorming en wordt het naadloos aangebracht. 
 
En dan een ander belangrijk voordeel van gevelisolatie: u bespaart er geld mee! Door de isolatie is er veel minder warmteverlies in de woning, hierdoor staat de verwarming minder vaak aan en dat bespaart u veel geld. Ook betekent het een lager gasverbruik, waardoor u ook een bijdrage levert aan een beter milieu! 
 
Gebr. den Nijs b.v. is KOMO afbouw gecertificeerd. Dit certificaat richt zich op de kwaliteit van de producten, processen en bedrijfsvoering in de afbouwsector van woningen en gebouwen. 
Plafondafwerking 
 
Is uw huidige plafond aan vervanging toe? Dan bent u bij Gebr. den Nijs b.v. aan het goede adres! Wij maken uw plafond weer als nieuw door hoge kwaliteit stucwerk te leveren. U kunt bij ons kiezen uit de volgende afwerkingen: 
Schuurwerk 
Heeft een fijne schuurafwerking.